20 Şubat 2014

Donis Avdijaj


Geçtiğimiz yılın mayıs ayının ortalarında Mesut'un babası Norbert Elgert'i Real Madrid maçınıa davet etmişti. Biliyor ki Mesut'u Schalke'de keşfeden bu adamdı. Oğlunun ve ailenin geleceğini farklılaştıran bu altyapı hocasına bir teşekkür etti.

Bu işte gerçekten iyi. 17 yıl önce Schalke U19'u çalıştırarak başladı ve hala aynı yerde müthiş keşifler yapmaya devam ediyor

Belki Mesut kaçtı ama Julian Draxler gitmek isterse 45.5 milyon euro getirecek kulübe. Bu parayı verenler de var. Max Meyer.. gitmek isterse 25.5 milyon euro getirecek ve bu parayı daha şimdiden verenler yine var.

Şimdi ise Donis Avdijaj.. 2019'a kadar uzattı. Sıkı durun.. Tek bir Bundesliga maçında dakika almamış genç yetenek eğer gitmek isterse fesih bedeli yaklaşık 50 milyon euro. Geçtiğimiz yıl  25 B Ligi maçında 44 gol atıp 14 asist yaptı bu genç yetenek..  Bu yıl ise A gençlerde 10 maçta 13 gol.  1996 doğumlu bir gol makinası.

Yıllar bana tek başına yeteneğin yeterli olmadığını gösterdi. Ama Schalke'nin Mesut sonrası tedbirli davranması da olağan..

Hiç yorum yok: