18 Aralık 2012

Tuchel --> Schalke!


Schalke bana göre büyük bir hata yaparak Stevens'ı gönderdi. Şimdi yerine ne büyük aday bu akşam kupada rakibi olan Mainz'ın başarılı teknik direktörü Thomas Tuchel.! (Tomas Tu'hıl)

Mainz tarafı anlaşmanın feshi için 30 istiyordu ama şimdi biraz daha yükseltmişler. 60 milyon euro diyor 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Tuchel'in serbest kalabilmesi için!

Elbette bunlar gerçek dışı rakamlar ama Tuchel oldukça iyi bir alternatif. O Schalke kadrosuna çok iyi gelir ve fakat o tarafın asıl sorunu devre yaklaştıkça transfer görüşmelerini arttıran Huntelaar, Farfan ve Holtby'dir.

Tuchel giderse ilginç olacak zira Ruhr derbisinin iki ezeli takımına Mainz teknik adam servisi yapmış olacak. Önce Klopp'u Dortmund'a gönderdiler şimdi de Tuchel'i Schalke'ye gönderecekler.. 

Dortmund kadar sabır gösterebilir mi Schalke bir teknik adama, asıl mesele budur.

Devre arası hem ülkemizde hem Avrupa'da geçmiş yılların aksine çok daha hareketli geçecektir diye düşünüyorum. 

Bekleyip görelim..

1 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Schalkenin kötü gidişini uzaktan bir türlü anlamlandıramadım. Kaç haftadır bizi yanılttılar. ha kazanacaklar ha kzanacaklar derken bir baktık Hub Stevens gitmiş. Scahlkenin bu kötü gidişinin nedenlerini çok merak ediyorum doğrusu. Sadece Afellay ve Höger olamaz.