29 Aralık 2012

Aaron & Semra


Bremen'in kaptanı Hunt ile Semra yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bu zamanlar evlenmişti.  O günden bu yana Hunt'un kronik sakatlığında bir düzelme olduğunu söyleyebiliriz. En azından bu sezonun ilk devresinde takımına liderlik ettiğini, 17 maçın 15'ini oynadığını ve 6 gol 4 asist ile iyi bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz.

Sakatlığı ona evleneceği hatuna götürdü.  Özellikle 2007'de kamp kurduğu rehabilitasyon merkezinde tanışıyor bugünkü eşi Semra Hunt ile. " Ağır sakatlık dönemlerimin güzel bir sonucu varsa o da Semra'dır" diyor ki haklı.

Semra da futbol oynamış..  Sosyal pedagoji eğitimini üniversitede alması bir yana Hamburg'da "face model" da çalışıyordu.  Daha da önemlisi  bölgesel ligde  Jahn Delmenhorst takımında uzun süre futbol oynamış.  Üstelik bununla yetinmemiş bir de Antrenör olarak  A Lisansına sahip olmuş.. Benzer durum Hamza Hamzaoğlu'nda da söz konusu. Onun da eşinin A Lisansı var. 

Bazıları nasıl şanslı öyle?

Kadın güzel, akıllı.. Futbol oynamış, A Lisanslı teknik direktör.  Gençleri çalıştırıyor. "Her maç sonrası oynadığım doksan dakika üzerine uzun uzun konuşuruz" diyor Aaron Hunt..

Diğer yandan Hunt'un annesi İngiliz, babası Alman. Semra Türk ve Müslüman. Çocukları ise artık internasyonal! 

Hunt ikinci devreye de damgasını vuracaktır.. O Müzmin sakatlığından, diskolardaki kavgalardan filan eser kalmadı. Her şey bazen "doğru kadını" bulmakla sonlanabiliyor..


Hiç yorum yok: