15 Haziran 2012

Casillas!



Ben mesela sevmem Ramos'u.. Muazzam yeteneği olan bir oyuncudur, kalitesini asla inkar etmem ama karakter olarak sevmem.. Lakin pek çok Barçalı'dan dahi daha sempatik bulduğum bir adam varsa o da Casillas'tır.

Yeteneğine tüm dünya hayran.. Karakteri de bir o kadar.. Real'de Raul ve Casillas'ı her daim ayrı tutardım Barça semaptisinden dolayı neredeyse takımın tamamına sinir olduğum dönemlerde.. Şimdi Mesut geldi, Nuri geldi.. Hamit geldi.. Barça maçlarından daha fazla Real 90 dakikalarını izledim.. Üstelik Mesut'un ilk yılında neredeyse Real'i bir lig maçını dahi kaçırmadan izlemiştim.

Hepsini geçin, Casillas'ı tepeye koyun.



2008-11 arası 4 kez yılın en iyi kalecisi seçilen İker Casillas'ın ne olacağı daha çoçukluğunda belli değil midir? 18 yaşında Alman kaleci Bodo İlgner'den aldığı eldivenleri bir daha teslim etmedi. Dün gibi hatırlarım ilk çıktığı maçı.. Helal olsun ona da.. İstikrar abidesi ve Buffon'a rağmen bugün belki de Dünyanın en iyi kalecisi.. Neuer muazzam yetenek ve geleceği olsa da kariyer bakımından Casillas ve Buffon'un çok gerisinde.. Bu ikisinin yanına bile yazmak, biraz haksızlık olur ama gelecekte ne olur bilinmez..

Hiç yorum yok: