4 Mart 2012

Luis Muriel!



Lecce ile bir gönül bağım var artık. Seviyorum bu takımı ve şapkasız çıkmam abi diyen Cosmi'nin gelişinden bu yana zaman zaman skora yansımasa da açık ve ofansif bir futbol oynuyorlar. 3-5-2'sinin kenarları bile forvetimsi yapıda. Özellikle son iki hafta attığı goller muazzam..Takımı Siena'yı dağıttı vakit Muriel'in çok hoş bir golü vardı ki mutlaka izlemelisiniz.Son üç haftadır da boş geömiyor.

Kolombiyalı 20 yaşındaki forvet aslında Udinese'nin malı ama her zaman olduğu gibi sağa sola kiralıyorlar zira ortada bir takım var ve 100 tane sözleşmeli oyuncu. Haliyle İspanya'dan Granada'yı satın alıp orasının içerisini doldurdu ama sığmıyor. Ezelden beri takip ederiz ve her daim Güney Amerika pazarını en iyi kullanan kulüptür Udinese.

Luis Muriel yakın zamanda gündeme oturur.. Benim bildiğim Udinese bu gençten çift haneli bonservisi eninde sonunda koparır..

1 yorum:

erwim dedi ki...

Udinese'nin Granada'yı satın aldığını bilmiyodum. Bizim basınımızda da herhangi bir yerde çıktığına rastlamadım (Çok da şaşırmadım. Yaptıkları çok büyük iş. Yakın zamanda bir Porto patlaması bekliyorum onlardan da...