5 Aralık 2011

Rib-Rob!




Bir sorun var bu Bayern'in içerisinde ve ileride kokusu çıkar.

Bremen karşısında durum 1-1 ve penaltı oluyor. Eh, takımın penaltıcısı Arjen Robben. Güzel bir şekilde takımını öne geçiriyor. Robben'in pasında Gomez kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Kaleciyi geçip boş kaleye tam atacak iken arkadaki Ribery onun yerine topa vurup golünü atıyor.. Gomez'in golünü çalıyor bir bakıma.


Bir ihtimal pozisyon esnasında kendisinin daha hızlı olabileceğini düşünmüş olabilir ama vicdan yaptığı da kesin. Arkasından gelişen pozisyonda Gomez, boş pozsiyonda bencillik yapmıyor, Müller'e veriyor. Derken bir penaltı daha..

Gomez sanırım atmak istiyor ya da golünü çalan Ribery penaltıyı morali yerine gelsin diye Gomez'in atmasını istiyor. Robben vermiyor, alıyor ve atıyor. Arkasından Ribery biraz Robben'i suçlayıcı ifadeler kullanıyor.

"Herkes takımda biraz diğerini de düşünmesi gerekir. Gomez atsaydı morali yerine gelirdi. Onun ihtiyacı vardı"

Oysa bu da çok anlamlı değil. Robben oyuna sonradan girmiş, henüz takımdaki yeri garanti değil. Dahası takımın penaltıcısı. Sonrasında söylediği gibi Gomez'in morale mi ihtiyacı var allasen? Ligin şu an gol kralı ve 13 gol atmış sadece Bundesligada..

Şurada maçın geniş özeti var. Eğer izlerseniz son golde Robben tek başına sevinmek durumunda kalır iken Ribery-Gomez sarmaş dolaş pek de oralı olmuyor. Dahası üzerine verilen beyanatlar da oldukça sorun çıkarıcı. Yakındır burada bazı sorunların çıkması...

Hiç yorum yok: