5 Aralık 2011

Marco Reus!



Marco Reus kendisi gibi maçta oynayamayan İvan De Camargo ve sevgilisi Caroline ile beraber Dortmund maçını izler iken..

Çok istedi oynamayı. Hatta özel ayakkabı bile hazırlanmıştı ama olmayınca olmuyor ki bu hafta yine yok. Maçta eksikliği fazlasıyla hissedildi.

Muhteşem bir karşılaşma olmadı. Daha çok iki takımın da birbirlerini nötralize edip daha etkisiz hale getirdiğini söyleyebilirim. Dortmund pozisyonlar bulsa ve özellikle ilk devre rakibinden daha iyi olsa da toplamda duran topları çıkardığınızda Klopp'un elinde çok fazla bir şey kalmıyor. Reus yerine oynayan Raul Bobadilla ise çok iyi değildi ama Gladbach'ın attığı golde payı vardı.


Maçın belki de en güzel akınıydı. Ceza sahasının önünde sırtı kaleye dönük şekilde topu alan Arango geriye oynuyor, oradan çıkıyor. Solda konuşlanmış Hanke ise içeriye dalıyor, Bobadilla, burada Arango'dan pası alıp içeriye kaçan Hanke'ye veriyor ve o da golü atıyor. Hazırlanış itibari ile gerçekten çok güzeldi.. Burada da maç öncesi belirttiğimiz gibi her iki takımın da gole ulaşıp berabere bitirdiği bir maç oldu.

Hiç yorum yok: