1 Aralık 2011

Gitti gidiyor: Podolski!



Podolski başkan Overath'ın kulubü bırakması sonucu bence gidişi kesinleşti. Onu tutmak artık çok zor. Olursa devre arası olmazsa sezon sonu gidiyor. Nereye?

En yakın kulüp şimdilik Arsenal. Görüşmelerin çoktandır devam ettiği söyleniyor ve 23 milyon gibi bir rakama anlaşıldığı dedikodusu da dolaşıyor ortalıkta. Arkadan onu isteyen iki kulup daha var: Lazio ve Galatasaray..

Galatasaray'ın şansı sezon başında vardı ve fakat o dönem tahminen 15 milyon gibi bir rakam çok bulunmuştu. Riera'yı aldılar.. Oysa üzerine basa basa söyledik, bugün burada performans gösteremese dahi yükselişte olan Alman milli takımının değişmez oyuncusu. Avrupa Şampiyonası sonrası oynatmadan satıp kar dahi edilebilirdi, olmadı. Hem Klose kaçtı hem de Podolski.. Şimdi o kaçan Klose'den muhteşem bir performans alan Lazio da gözünü buraya dikmiş durumda..

Bana sorarsanız Podolski daha çok Arsenal'e yakın. Avrupa Şampiyonası tehlikesini de göz önünde bulundurursanız en azından anlaşma sezon bitmeden yapılır. Fiyat arttırılırsa eğer devre arası dahi bu iş biter. Podolski gidecek, bu kesin..

Diyorum ya bir heyecan eksik diye.. Querasma'yı Hayatımfutbol'un gelecek sayısına yazmış ve orada da belirtmiştim. Hiçbir şey olmasa dahi potansiyeli nedeniyle ekranın karşısına heyecan ile geçiyorsunuz Querasma ve benzeri oyuncular ilk onbir de olduğu vakit.. GS'da böyle bir oyuncu yok. Engin Baytar tek başına gögüslemeye çalışıyor bu yükü ama.. Keşke bir şeyler ters gitse, o olsa bu bitse de Podolski gelse..

Hiç yorum yok: