7 Eylül 2011

Kendi kendisini oyuna sokan adam!



23 Haziran 1973..

Günter Netzer..

Az önce Breitner ile olan Madrid geyiklerini dinledim ki çok keyifliydi. Ama bu işte o Real Madrid'e gitmeden önce yaptığı son maç..

Takımın başındaki tam bir efsane olan antrenör Hennes Weisweiler ve Real Madrid'e imza attığı öğrenilen sarışın melek Günter Netzer.. Hoca oyuncusunu ihanet ile suçluyor bir bakıma ve en önemli maçta yedek oturtuyor.. Neden? Çünkü Real Madrid'e imza attı..

Netzer'in son maçı..

İlk yarı 1-0 öne geçse de Köln feci geliyor ve daha yarı sonlanmadan beraberlik sağlanıyor. Taraftarlar ilk yarı boyunca Netzer diye bağırıyor, ilk yarı sonunda da hoca onu oyuna almak istiyor ama işte.. Gururu kırılan Netzer de bunu kabul etmiyor. Maç uzatmalara gittiğinde oyuncular bu sefer Netzer'i girmesi için ikna eder iken sonunda Netzer kendi kendisini oyuna sokuyor, hoca sadece Netzer'in oyuna girişini izliyor.. Ölmüş bitmişlerden bir tanesini kenara çekip sahaya giriyor ve topla ikinci buluşmasında ise kupayı getiren golü atıyor Gladbach formasıyla çıktığı son maçında.. O dönemin devid bekımı abimiz.. Çok da güzel ve geyik Madrid anıları vardır onlar da yakında burada olur..

Hiç yorum yok: