21 Ağustos 2011

Cacauuuu.!



Kafasındaki şey ne diye sorarsanız rund magazine arkadaşı yalan makinasına bağlayıp röportaj yapmış. Onun şeysi.. Yok öyle çok ilginç bir ayrıntı çıkmadı heyecanlanarak okumaya başladığım röportajında..

Daha çok ölüm korkusu yaşadınız mı hiç sorusuna verdiği cevap ilginçti. İki kez ölüm korkusu yaşamış.

Birincisinde olayların olduğu yerde şansızlık eseri toplanmış bir grubun içerisindeymiş. Polisler gelmiş ve potansiyel suçluymuşçasına silahı dayamış ve yarım saat bu şekilde işkence ettikten sonra evlerine bırakmış. Çok kormuş..

İkincisi ise güzel olanı. Arkadaşının evine ziyarete gitmiş ama tam o gitmeden birisi kısa pantolonlu mavi ceketli birisi evi soyacak diye polise ihbarda bulunmuş. Şans o ya diyor ben de kısa pantolonlu mavi ceketliydim. (Birisi güzel bir şaka yapmış yıllar önce bugün bile farkında değil gibi ) Polis silahı dayamış tehtit etmiş "Gel biraz seninle gezinti yapalım" demiş ve işte ikinci kez ölüm korkusunu burada hissetmiş.

İlginç olan diğer ayrıntı ise "Çeteye üye oldunuz mu" sorusuna "öyle gerçek bir çeteye değil" derken makinaya göre yalan söylemiş olması. Keza "hayvanlara işkence ettiniz mi" sorusuna verdiği "hayır" cevabını da makina çok kabul etmemiş.. miş..

Hiç yorum yok: