10 Mayıs 2011

Düşmek ya da Düşmemek.!



Son haftalara girilirken Bundesligada bütün mesele budur: Düşmek ya da düşmemek..

St.Pauli son sıradaki yerini garantiledi. Geride kalan üç takımdan birisi direkt düşecek diğeri alt ligin üçüncüsü ile baraj maçı oynayacak ve diğeri de ligde kalacak..

Wolfsburg 15.sırada ve 35 puana sahip iken averajı - 7.

M'Gladbach ise 16.Sırada ve yine 35 puana sahip iken averajı - 17.

Frankfurt 17.sırada ve 34 puana sahip iken averajı -16.

Frankfurt Şampiyon Dortmund'un evine gidecek ve işleri zor. Nasıl ki Şampiyonluk sonrası yapılan kutlamalardan ayakta kalamayan futbolculardan dolayı yenileceği kesin ise şampiyonluk sevincini evinde tam anlamıyla yaşayacak olanın mağlubiyet ile sahadan ayrılması ise bir o kadar zor.

Ki bu Dortmund evinde çok ama çok zor yenilir. Geçen sene Skibbe'nin takımı onu evinde yenen bir kaç takımdan birisiydi ama bugün işi çok zor Daum'un..

M'Gladbach ise Hamburg deplasmanına gidiyor. İkinci yarı performansı ya da takımın başına yeni gelen bu üç teknik adamların arasında en iyisi Lucien Favre'dir. Geriden gelip zor maçları bir bir kazanarak bu duruma ulaştılar..

Wolfsburg ise Hoffenheim deplasmanına gidiyor. Kısmen galibiyete ve ligde kalmaya en yakın aday bu açıdan baktığınızda Magath'ın Wolfsburg'u gibi gözüküyor ama Hoffenheim da bir çıkış söz konusu..

Tahminim Wolfsburg kümede kalır Gladbach baraj maçı oynar ve Frankfurt düşer.. Düşsün de.

1 yorum:

aks111 dedi ki...

hanke coştu gladbachta :D.