10 Şubat 2011

Bayrak Adam.!



Bayrak adam diye biz buna deriz işte.!

Sene 94.. İpiranga Futebol Clube'de futbola başlıyor. sonra Sport Club İnternational'e geçiyor. 8 ay sonra ise Mogi Mirim Esporte Clube'ye kiralanıyor. Sonra takımına geri dönüyor.. Sonra efendim Sport Clube Recife'ye transferi gerçekleşiyor. Orada durur mu ? Guarani Futebol Clube'ye transfer oluyor.. Lan böyle Brezilya içi sıkıcı oluyor diyerek soluğu Meksika takımı Tigres de la UANL... Ve sonra Bremen'e geliyor Magath'ın takımına..

Başlarda oynayamıyor. Schaaf bunu adam edince Bremen'in çifte kupa kazandığı dönemin yıldızı oluyor. Ne oynadıysa işte sadece Bremen'in 2004 yılındadır. Bunun öyle bir ekmeğini yiyor ki anlatılmaz..

Önce Schalke'ye geçiş yapıyor. Sonra Beşiktaş.. Ordan Hamburg'a kiralanıyor ve dönüşünde de Kızıl Yıldız.. derken nasıl bir hata yaptığını Beşiktaş gibi kavrayan takım bunu İsvicre'yeGrasshopper'a kiralıyor ve dönüşünde de Duisburg'a veriyor. Efendim Duisburg Metalıurg Donetsk'e gönderiyor.. O da hatasını anlayıp Sc Rhenindorg Altach'a kiralıyor ve dönüşünde de serbest kalıyor..

Başa dönüyor ve memleketine gidiyor. Şöyle bir dinleniyor. Haritayı alıyor önüne ve neresi ilginçtir acaba diye bakıyor.. Memleketinin Campinense Clube takımına girip hemen ardından Çin'e doğru yolculuk yapıyor Chonging Lifan FC takımına..Oradan altıncı lig takımı Uerdingen FC'ye.. Oynamadan kıdem yükseltiyor ve sezon başı dördüncü lig takımı FC Oberneuland..

11 maçta da 3 gol..

Onca takım sonrası kazandığı onca parayı yemiş bitirmiş sağolsun. Üzerine de bugün borçlu durumda.. Kulubu kaldığı otelin masraflarının yanı sıra Brezilya'ya uçuş biletlerini alıyor. Petrol şirketi ise sponsorluk anlaşmasını iptal etmiş zira alacaklıklar bastırmış..

Bu arada dördüncü lig takımı Bremen'de. Amacı ise Bremen'e geri dönmek.. Hayırlısı diyelim;)

2 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Offffff :) Resmen şaka gibi. Kırıldım ama Kocaelispor'a gelmemiş. İnsan gelir bir dener ne var ne yok :)

flyingdupe dedi ki...

Başlık manidar,hikayeside enteresanmış aslında :) şu bayrak adam mevzusunda birşey söylemek istiyorum ama,kimisi için bir takıma gönül verme sebebidir bu bayrak adam mevzusu, Gerrard dan dolayı benim sadece tv ekranından gördüğüm Liverpool a gönül vermem gibi. Fenerbahçe formam yokken, liverpool formam var, liverpool maçlarını izlerim diye dijiturk alıp fenerbahçe maçlarını yayınlayan ligtv umrumda değildir mesela,açtırmamışımdır.
Yada maldini yuzunden milan a (galliani ve berlusconi ye rağmen) sempati duymaya başlamaktır bayrak adama saygı duymak.