26 Ocak 2011

Panini Sevdası.!



Harry Redknapp'ın Forlan'ı izlemek adına Madrid derbisi için İspanya'ya geldiği vakit altı kişi tarafından soyulduğu haberi üzerine 11Freunde diğer soygun haberlerini yapmış. Van der Vaart hanımın otelde soyulmasından bir dönem Liverpool'ların soyulmasına kadar.. Kölnlülerin geçen Leverkusen maçı sonrası soyunma odasında soyulmalarından Grafite'ye kadar top 20 yapmışlar.

Bunlardan benim ilgimi çeken ise Panini konusu..

Nisan 2010'da Brezilya'nın Sao Paolo'sunda bir tükkan polisin deyimiyle oldukça profesyonel bir şekilde soyuluyor. Dahası adamlar kaçmadan önce 30 insanı rehin alıyorlar. Peki nedir çalınan ? Dünya Kupası için taze basılmış 135 bin panini resimleri.. E yuh.!



Holger Houben aslında uyuşturucu bağımlısı bir insan. Bu bağımlılığın getirisi olan küçük çaplı hırsızlıkları olmuş ve hatta bu yüzden sekiz ay kadar bir süre hapis yatmışlığı da var ve fakat 2006'da yine hırsızlık yapar iken yakalanıyor. Bir kartonun içerisinde 100 tane Panini.. Polis" olm bu nedir la" diye sorduğu vakit adamımız şöyle diyor: Benim Panini alnümümün içerisinde 402 tane var ve 96 tanesi ise eksik.. Onu tamamlamaya çalışıyordum..

Bir yanıyla bizden birisi diyelim..

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Panini candır :)