5 Aralık 2010

Dzeko Bilerek mi Kaçırdı ?



Dzeko uzun zamandır gitmek istiyor. Şampiyonluk sonrası Wolfsburg'un kendisini çok daha iyi ücretlendirmesi sonucu o '40 milyon getirmeden gidemez' maddesini görmezden gelip imzayı çaktı.. Bu onun için büyük bir hata oldu maalasef.. Milan çok bastırdı ama 40 milyon avro bu..

Mourinho da sonunda istedi ve 25'e kadar çıktı lakin yine gidemedi, delirme noktasına geldi.. Bremen maçında penaltı oldu ve hemen topun başına geçti, yanına Diego geldi.. beş dakika 'bırak ben atayım la' dedi dineletemedi.. Kaptanı takımın ve Diego yeni geldi.. Sözünü geçiremedi, didindi, uğraştı ama topu vermedi Dzeko.. Hali hazırda rezilleri oynadığı maçın sonuna doğru penaltıyı havaya dikti..

Bilinçli yapmış olabilir mi ? Hangi sözleşme olursa olsun, siz bir futbolcuyu istemediği halde takımda tutabilir misiniz ? Oynarsa takımı yakar oynamazsa onca parayı boşu boşuna mı vereceksiniz ? Oyuncunun elinde her zaman bir güç vardır aslında ama bunu herkes Dzeko gibi kullanmıyor sadece..

Bence bu kanıtlanmamış ve kanıtlanması çok da mümkün olmayan eylemi sonrası klup Dzeko konusunda bir kez daha düşünecek.. Sadece henüz penaltıyı kullanmadan topu alışı ve dibine dokunuşu sonrası böyle hissettik.. Çıkarken ki tavırları filan sorunu çok net ortaya seriyor.. Bir yanda Mesut gibi Madrid'in oyuncusu olmak varken diğer yandan Wolfsburg ile Bundesliganın ortalarında gezinmek... Deliriyordur muhtemelen ve bu da onun sonucu..

Hülasa; Bence bilerek kaçırdı.!

8 yorum:

isaac newton dedi ki...

bjk söylentileri ayyuka çıkmışken almeida da bilerek atıldı diyebilir miyiz? :)

Borges dedi ki...

isaac newton: ;)))))

musi dedi ki...

Bilerek kaçırdıysa, sşzkonusu olan net olarak yediği ekmeğe ihanet etmektir. Haklı nedenlere dayanmayan muhtemel mutsuzluğunun onbinlerce Wolfsburglu'nun mutsuzluğuna neden olması kabul edilebilir değildir. Bilerek kaçırmaya ancak Robbie Fowler'ın penaltı kaçırması gibi durumlarda hak verebilirim. O gibi durumlar bile tartışmaya son derece müsait durumlardır.

Borges dedi ki...

musi: Bence böyledir ama olmayabilir de.. Bilerek mi bilmiyoruz ama hoş değildir. lakin oyuncu psikolojisini de göz önüne getiriyorum bir şekilde.

panda dedi ki...

wolfsburg formasi kutsaldir, o formayi giyen hicbir wolfsburglu futbolcu takimi sabote etmez!!!111


ccc kutsal formalar ccc

Insipid dedi ki...

ortada kesin bir şey yok elbette ama açıkçası bilerek penaltı kaçıran bir adamı alan takım olmak istemezdim. istemsizce performans düşüklüğü yaşaması kabul edilebilir. sahada yokları oynamasını da bir anlamda kabul edebilirim ama gole giden topa müdahale etmeyen bir defans oyuncusuna, müsait bir pozisyonu ya da penaltıyı bilerek iyi değerlendirmeyen bir forvete nasıl güvenebilirsin ki?

eren kıyak dedi ki...

Dzeko gitmezse daha çok gol kaçırır bilerek. O da farkında avrupaya açılma zamanı geldi geçiyor 1 yıl daha kalırsa hiç bir yere gidemez

Levent dedi ki...

Ben olsam golü atardım, hiç de sallamayan bir tavır sergilerdim. Bana sarılmaya gelen arkadaşlarımı ittirirdim falan. Öyle daha net mesaj verilmiş olur, bence.