12 Kasım 2010

Weidenfeller Çıkışı.!



Yalan yok sevmedim ben kendisini çok.. Sevmezdim dediğim ilk çıkışında dile getirildiği kadar yetenek oluşuna inanmazdım.. Adler, Neuer hep daha güzel gelmiştir bana.. Gerek Wiese gerekse de Weidenfeller'de hep bir şeyler eksik diye düşündüm.. Lakin PSG maçı bir yana son dönemde çıkardığı toplar, gösterdiği performans inanılmaz.. Dortmund çok güzel takım ama büyükler karşısında çok fazla açık veriyor defansı.. Weidenfeller bu takımın şu an için gizli kahramanı durumunda.. Şaşırtıyor beni ve biraz daha devam ederse bu performansı çıkıp özür dileyeceğim kendisinden.. bilememişiz abi, tanıyamamışız sen bizim öküzlüğümüze ver affet diye post atacağım..

Şu an için en formda kalecilerin başında gelir..

Neden ısınamadım sorusunun bir cevabı da Ruhr derbisinde Asaomah'a söyledikleridir de aynı zamanda. Bu yüzden çok sevemiyoruz ama takdir etmekten de çekinmiyoruz efendim..

2 yorum:

delorean dedi ki...

Ben de yıllardır Weidenfeller ile olmayacak diyenlerdendim.Ama geçen senenin 2.yarısından başlayarak
özellikle bu sene inanılmaz başarılı.Çok kritik kurtarışlar yaptığı 3-4 maç var ve bunlar gol olsaydı maçlar da kaybedilirdi muhtemelen.Takıma müthiş bir şekilde abilik yapıyor.Bu gece de Hamburg'u yendi Dortmund ve şampiyonluğa artık ben de inanmaya başladım.İlk yarı liderliği ilk hedef olmalı tabi ki :)Fikstür nispeten kolay.

jeankier dedi ki...

nuri nin klose ye cevabı karşısında yaşadığı sevinç kendisine +rep kazandırmıştır..