27 Eylül 2010

Schweni - Sarah..!



Basketbol maçına gitmişler.. buradan da görebilirsiniz ki Bayern takımı liderden on puan geride olmasına rağmen bunu geçen sene olduğu gibi büyük bir sorun haline getirmiyor. Çok çeşitli nedenleri var.. Ribery-Robben sakatlandı.. Başındaki hocaya güven sonsuz.. lakin belki de en önemlisi Van Gaal'in altıncı haftaya kadar bu takımın form tutmasının Dünya Kupasından dolayı çok da mümkün olmadığının üzerinde durmasıdır. Beklentiyi bu noktaya henüz tüm bunlar yaşanmadan çekti..

Olan biten durum bu olmasına rağmen Bayern München yönetimi Van Gaal ile sözleşmeyi uzatmak için ikna turlarına çıkıyor.. Onlar elindeki hocanın değerini basındaki eleştirilerden ya da sonuçlardan öğrenmeyecek kadar futbolun içerisinden gelen insanlardır..Onun bu takımda kalması doğru bir hamledir, daha iyisi çok zor.. Belki onun yetiştirdiklerinin arasındadır..

Transfer yapmadığı için bugünkü durumdalar bahanesine Magath çok güzel cevap vermiştir hem kendisi hem Bayern adına...

'Birileri bizi çok transfer yaptığımız için bu durumda olduğunu söylüyor ve aynı insanlar Bayern'i de transfer yapmadığı için suçluyor..'

Başarısız olduğunuz zaman işiniz zor..

Resime gelirsek..İşte maksat h'li olsun bu sefer..

3 yorum:

aks111 dedi ki...

dortmund da geçen sezon klopp un sözleşmesini takım kötü giderken uzatmıştı diye hatırlıyorum.almanya da var demekki böyle birşey :))

BoZ dedi ki...

magath çok güzel söylemiş. saha dışı platformlardayorum yapmak çok kolay. ne yazık ki ülkemizde bu tür insanlar çoğunlukta. kimse neden diye olaya bakmıyor, herkes sonuca göre yorum yapıyor. futbolun gerçeğini tabiki teknik direktörlerbizden daha iyi bilir ancak çok ağır ithamlara maruz bırakmadan,seviyeli eleştirileri değerlendirmeliler diyorum. Ne de olsa dışarıda da onlar kadar futboldan anlayan insanlar mevcut.

Dejan dedi ki...

brander'li hiçbir postunu yorumsuz komadığım için yine bir şeyler söylemem gerek :)

bu kız şöyle maçlardan önce tüm takıma bir görünüp, bir gülse, tüm takım maçlarda şahlanır. Schwei bu durumdan hoşlanır mı bilemem orası ayrı.