25 Eylül 2010

Rakitic...!



Nürnberg- Fürth maçındaydık enişte ile beraber.. İşte onun menajer arkadaşlarından birisi ile orada karşılaştık. 4 numaralı oyuncudan bahsediyordu maç öncesi.. Gelen pek çok teklifin olduğundan filan konuşur iken bugün kötü oynar ama diye lafın arasına sıkıştırdı.. Bir devre boyunca gerçekten de sahanın en kötüsüydü.. Devre arasında neden diye sorduğumuzda ayak parmaklarından birisinin kırık olduğunu ve bir kaç haftadır sargıyla filan oynadığını söylüyordu.. O kadar kötü oynuyordu ki bu zorlamanın ne oynadığı klube ne de onu bu performansı sonrası kendisine bir faydası olurdu ama uzatmadım ben.. Sadece sahanın içerisine aslında ne kadar hakim olamadığımızı gördüm..

Rakitic Schalke ile oynayacağı Hamburg deplasmanına gittiği vakit evi soyulmuş. Özel eşyalarına kadar pek çok şey çalınmış. Dahası aradan bir ay gibi bir zaman geçmesine rağmen panik atak filan başlamış. Kabuslar görüyor ve evinde yatamıyor artık. Otel odalarında ya da arkadaşı Mario Gavrovic'in evinde yatıyormuş. Üstelik evini değiştirmesine rağmen bunlardan kurtulmamış ve elbette bunun üzerine tedavi de görüyor..

Ben bunu Bild'den az önce okudum.. O kadar çok oyuncunun o kadar çok özel meselesi oluyor ki bunlardan bazılarını çok zaman sonra öğreniyoruz ya da öğrenemeden geçip gidiyor zaman. Ve tüm bunlar bihaber maçları seyrediyoruz..

Belki de bu yüzden, bu insan faktöründen dolayı her şey olası ve bu kadar keyifli bu futbol. Milyon tane maç seyretseniz dahi yarınki güzel maçların sonucu hala belirsiz.. Çünkü rüzgarın kımıltısından bile etkilenebilecek insanlar var o sahanın içerisinde..

..elbette o James Dean tişörtü bir satırı hak ediyor burada o başka.!

Hiç yorum yok: