25 Mayıs 2010

Armin Veh Hamburg'ta.!



Adam olmayacak bu Hamburg. Transfer konusunda basarili hamleleri olup özellikle Hollanda pazarini bu kadar iyi kullanan yönetimin teknik direktör secimleri de bu kadar kötü olur. Veh, Schuster gibi benim memleketimlimdir ve fakat Schuster'in ceyregi kadar sevmem.. Hali hazirda kimsenin beklemedigi bir anda aradan siyrilip kazandigi bir Sampiyonluk var ama hepsi de o.. Ne öncesi ne de sonrasinda dise dokunur bir isi olmamis bir adam sürekli büyük kluplerde is bulabiliyor.. Inanilmaz.!

Hamburg klubü kendisine 11 aydir sportif direkör ariyordu. Nico-Jan Hoogma, klubün eski hollandali defans oyuncusu iki kez teklifi reddetti. Benimle görüsürken baskalariyla da görüsüyor gibi pek cok bahanesi vardi ve yönetim bu ismin üzerinde biraz da gereginden fazla durdu. Onun disindaki adaylar da yine eski oyunculariydi. Barbarez ve Bastian Reinhart.. 12 Kisilik yönetim kurulu bu sezon sakatligindan dolayi sadece bir mac oynayabilmis Reinhart'i futboldan emekli edip kendilerine sportif direktör yaptilar. Temelde dogru bir yaklasim zira Reinhart daha dün bu takimla idmanlara cikan ve takim ici sorunlara en azindan bugün itibariyle hakim bir oyuncudur. Ise nereden baslayacagini muhtemelen cok iyi biliyor zira bu gecen onbir ay boyunca aynen Galatasarayda oldugu gibi teknik direktör-oyuncu problemleri had safhadaydi.. Petric, acik acik basin önünde Labbadia'yi sakat sakat oynatti ve daha uzun süre sakat kalmami sagladi gibi nedenlerden dolayi sucluyordu.. Aradaki köprü eksik kalinca Hamburg kendisine gelemedi uzunca bir süre.. Bazen bir el, bir dokunus, bir arabulus cok sey demektir.

Veh ve Reinhart Hamburg'a hayirli olsun.

1 yorum:

futbol-ex dedi ki...

hakikaten gayet iyi kadrolara rağmen bir türlü hoca uyduramadılar şu takıma. bir ara F.terim inde ismi geçiyordu. keşke olsaydı bu kadroyla iyi iş yapabilirdi. en azından Veh den iyi olurdu.