8 Şubat 2010

Bir Don Geyigidir Gidiyor..



Önce Arjen Robben ile basladi.. Robben'in bu sene azitan hava karsisinda giydigi don baya bi konusuldu. Televizyon programina ciktigi vakit kendisine spiker don hediye etti, sonra yasaklanmasi filan konusuldu ki baya bi sürdü.. Simdi de Ribery.. Lan ne oluyor size ? Ribery hafif kiskanclik krizlerinde zira Robben dagitiyor ortaligi.. Süper Yildiz'i ikinci yari aliyor ki su form durumunda daha da yedek oturtacak gibi.. Oynayamadigindan dolayi mücadeleyi baska bir alana tasimis gibi ama olmamis.. Gerci burada yaris hangimiz daha estetik yoksunu adamiz konusu.. Hic cabalama Ribery, Robben'i gecmek cok zor bu konuda..

..o boxer nedir abi öyle ? 1,5 verdim 10 üzerinden.. Gözüm mümkünse görmesin bir daha.. Yeminle futboldan sogutacaksiniz adami..

3 yorum:

Ortega dedi ki...

Hahha...Abi dondan olayı nasıl fitbol sevgisine bağladın ya. Geberdim burada okurken :)

Borges dedi ki...

Ortega: Abi o Robben o sekilde kosar iken, FD blogunda o sekilde resmederken bütün futbol istahim benim kaciyor.. Zidane'i öyle görsen bir daha öyle aklinda karizma kalabilir mi ? Estetik her seyin disinda mutlak suretle olmasi gerekendir.. Degil futboldan hayattan sogutur adami bu donlar;)

varol döken dedi ki...

kierkegaard bunları görse futboldan değil hayattan soğurdu:)